inloggen
zoeken
header

Passend onderwijs zonder thuiszitters (Opleiding voor leerplichtambtenaren)

Workshop met open inschrijving
Locatie: Uitsluitend in-company

Waarom deze opleiding?

Met de komst van passend onderwijs en daarmee samenhangende wet- en regelgeving gericht op het sociale domein verandert er veel voor gemeenten in het algemeen en leerplichtambtenaren in het bijzonder. Voor leerplichtambtenaren is de eerste vraag die een antwoord behoeft in welke nieuwe context zij hun werk moeten doen. Deze nieuwe context vraagt vervolgens om een heroriëntatie op de functie van de leerplichtambtenaar en om het daar waar nodig versterken van de eigen kracht: deels op van oudsher gevraagde competenties, deels ook op kennis, houding en gedrag die in het verleden niet of veel minder werden gevraagd.

De opleiding 'Passend onderwijs zonder thuiszitters' verduidelijkt de nieuwe context en is het antwoord van Gedragswerk op de gevraagde heroriëntatie.

Hier vindt u de flyer van de opleiding 'Passend onderwijs zonder thuiszitters'

Heeft u belangstelling?

Deze opleiding wordt uitsluitend in company verzorgd, zodat altijd een programma op maat kan worden aangeboden. Wilt u meer weten van deze opleiding op maat? Neem dan hier contact op met Jos van der Horst van Gedragswerk.


< Terug naar alle workshops

Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


03-10-2018 tot 20-11-2018

Training Lansbrekers voor passend onderwijs zonder thuiszitters

Het samenwerkingsverband 22.01 PO VO organiseert in de maanden oktober en... Lees meer

> volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact