inloggen
zoeken
header

Thuiszitterscongres 28 juni

De thuiszittersproblematiek is de afgelopen jaren steeds meer op de agenda gekomen. Ligt u ook wakker van dit hardnekkige probleem? Wat kunt u daar aan doen? En gaat het lukken om het aantal thuiszitters terug dringen en dit probleem goed aan te pakken?

Er zijn sterk uiteenlopende redenen waarom kinderen (tijdelijk) niet meer naar school gaan en thuis komen te zitten. Hoe kunnen we samen het aantal thuiszitters terug dringen, wat is het vertrekpunt, wat is er voor nodig om ècht in beweging te komen, welke acties/aanpassingen zijn er nodig om dit te bewerkstelligen? Welke aanpak werkt en wat werkt niet?  En hoe kan de aanpak verbeterd/verscherpt worden? Welke (succes) factoren van ouders werken mee aan het oplossen van probleemsituaties, kan je maatwerk regelen? Wat is daar voor nodig? Door het uitwisselen van kennis en de ruimte voor verschillende perspectieven, krijgt u inzicht op diverse vraagstukken. 

Voor meer informatie over het thuiszitterscongres: http://www.thuiszitterscongres.nl

Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


03-10-2018 tot 20-11-2018

Training Lansbrekers voor passend onderwijs zonder thuiszitters

Het samenwerkingsverband 22.01 PO VO organiseert in de maanden oktober en... Lees meer

> volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact