inloggen
zoeken
header

Lansbrekers van start!

Op de dag van de Leerplicht op 17 maart 2016, ging in hotel en congrescentrum Papendal (Arnhem) de landelijke beweging van de Lansbrekers van start. De spil van deze beweging zijn de actieve, lokale en regionale netwerken van mensen van samenwerkingsverbanden, scholen en gemeenten, die op een zeer praktische en oplossingsgerichte wijze samen met ouders werk maken van kinderen en jeugdigen die thuiszitten of voor wie dat dreigt. Deze lokale en  regionale netwerken worden verbonden tot een landelijk netwerk dat informatie en ervaringen deelt.

Het leeuwendeel van de ruim 270 deelnemende leerkrachten, docenten, ouders, bestuurders, directeuren, coördinatoren, wethouders, leerplicht- en beleidsambtenaren, RMC-consulenten, begeleiders, consulenten passend onderwijs en participatie- en zorgprofessionals, maakte aan het einde van de dag kenbaar Lansbreker te willen zijn.

Lees er hier meer over.

Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


Er zijn nog geen agenda items gevonden > volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact