inloggen
zoeken
header

Sparringpartner Sparringpartner

Gerard Bouma

Het blijkt dat mensen en/in organisaties door samen te werken de eigen kwaliteiten beter benutten. Samenwerken is daarom de beste aanpak voor het werken met leerlingen met gedragsproblemen. Het motiveert en werkt stimulerend voor alle betrokkenen.

Gerard Bouma is adviseur van de afdeling onderwijs en jeugdzorg van het Nederlands Jeugdinsituut. Hij werkt aan de verdere ontwikkeling van Zorg- en adviesteams (ZAT), de afstemming met het centrum voor jeugd en gezin (CJG) en de borging van de samenwerking tussen gemeente en onderwijs via de lokale educatieve agenda (LEA).

Voor de ontwikkeling van passende onderwijstrajecten werkt hij tevens als gesprekspartner en is inzetbaar als deskundige.

Gerard was groepsleerkracht en directeur in het (voortgezet) speciaal onderwijs en hoofd van een beleidsafdeling van een middelgrote gemeente. Maar heeft ook ervaring met bestuur en politieke besluitvorming (o.a. als raadslid en formateur). Hierdoor heeft hij met name ervaring met de (regie-)rol van regionale overheden bij de samenwerking van onderwijs en jeugdzorg. Hij is sterk in het ontwikkelen van samenwerking van professionals en organisaties.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in.


Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


03-10-2018 tot 20-11-2018

Training Lansbrekers voor passend onderwijs zonder thuiszitters

Het samenwerkingsverband 22.01 PO VO organiseert in de maanden oktober en... Lees meer

> volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact