inloggen
zoeken
header

Sparringpartner Sparringpartner

Hans den Dulk

"Ik ga altijd uit van de hulpvraag van de leerling of de cliënt en bied daarin graag adaptief maatwerk op planmatige wijze. Ik zoek niet naar problemen, maar naar kansen en oplossingen om die tenslotte te borgen in systemen".

Hans den Dulk begeleidt kernteams in het voortgezet onderwijs en geeft cursussen Planmatig Handelen in het speciale basisonderwijs, in het VMBO, in het zml- en in het Praktijkonderwijs. Bekend is zijn TOS als vertrouwde volgcirkel voor zorgleerlingen, inmiddels op lvsweb. In Gedragswerk begint hij steeds bij de leerling als 'hoofdpersoon'.  

Hans den Dulk begon ooit als onderwijzer en schoolbegeleider in het speciaal onderwijs. Na de studie orthopedagogiek aan de universiteit in Leiden deed hij onderzoek, ontwikkelde diverse leerlingvolgsystemen en registratiesystemen. Hij was jaren voorzitter van diverse Permanente Commissies Leerlingenzorg, en schreef vele publicaties. Zijn meest recente boek heet 'Handelingsplanning in het Voortgezet Onderwijs'', een hot-item op weg naar Passend Onderwijs.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in.


Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


Er zijn nog geen agenda items gevonden > volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact