inloggen
zoeken
header

Sparringpartner Sparringpartner

Harry Hageman

Samen met uw medewerkers bedenk ik effectieve oplossingen die werken.

Harry Hageman richt zich als veranderkundige in de laatste jaren vooral op jeugdbeleid. Hij is actief op het raakvlak van zorg voor jeugd, onderwijs en werk & inkomen. Dit doet hij voor gemeenten, provincies, UWV-WERKbedrijf en onderwijsinstellingen

Hij zet zich graag in voor projecten die mensen kansen bieden om zich optimaal te ontplooien. Het versterken en verbinden van organisaties vervult hierin een sleutelrol. Zijn kracht is samen met medewerkers effectieve oplossingen bedenken die ‘werken”. "Draagvlak, kwaliteit en resultaatgerichtheid zijn hierbij zijn kernwoorden".

Als projectleider heeft Harry recent o.a. zorg gedragen voor de realisatie van Centra Jeugd en Gezin bij meerdere gemeenten en de invoering van de verwijsindex jeugdigen binnen diverse regio’s in Nederland. De inzet gaat nu vooral uit naar de implementatie van de transitie jeugdzorg, de Wet Werken naar Vermogen en passend onderwijs.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in.


Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


03-10-2018 tot 20-11-2018

Training Lansbrekers voor passend onderwijs zonder thuiszitters

Het samenwerkingsverband 22.01 PO VO organiseert in de maanden oktober en... Lees meer

> volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact