inloggen
zoeken
header

Sparringpartner Sparringpartner

Henk Reimert

Het volgen van goed onderwijs en het behalen van een diploma blijken belangrijke voorwaarden om een kind te laten opgroeien tot democratisch burger. Dat gaat niet bij ieder kind vanzelf, maar is noodzaak. Als het samenwerken van instanties nodig is om dit mogelijk te maken is het uitgangspunt: het belang van het kind staat voorop. En dat gaat nooit zonder de ouders! Samenwerken is nodig om de wereld (van kinderen en ouders) te verbeteren. Dat klinkt naïef en idealistisch, maar: "Als je kinderen opvoedt, ben je per definitie idealistisch’’ volgens Micha de Winter.

Henk is zijn carrière begonnen als begeleider van wat toen nog 'moeilijk opvoedbare' jongeren werden genoemd. Na diverse inhoudelijk opleidingen in de zorg  gevolgd te hebben is hij overgestapt naar het management. Hij is zijn liefde voor de werkvloer echter nooit (uit het oog) verloren.
 
De afgelopen twintig jaar was Henk actief op bestuurlijk niveau in verschillende organisaties in de jeugdzorg, de gehandicaptenzorg en het (speciaal) onderwijs. Heeft vanuit die verantwoordelijkheid deelgenomen aan en is lid geweest van verschillende gremia die in deze sectoren op lokaal, provinciaal en landelijk niveau zijn georganiseerd. Beschikt over een groot netwerk in deze sectoren. Is als toezichthouder gelieerd aan organisaties in welzijn, onderwijs, jeugdzorg en specialistische ouderenzorg.
 
Hij is nu werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van managementvraagstukken en als belangenbehartiger. Wilt u hier meer van weten dan kunt u kijken op zijn linked in profiel: www.linkedin.com/in/henkreimertkamino

Contact opnemen

Vul het contactformulier in.


Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


03-10-2018 tot 20-11-2018

Training Lansbrekers voor passend onderwijs zonder thuiszitters

Het samenwerkingsverband 22.01 PO VO organiseert in de maanden oktober en... Lees meer

> volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact