inloggen
zoeken
header

Sparringpartner Sparringpartner

Irene van Rijsewijk

Als alle afzonderlijke instellingen doen waar ze goed in zijn en dat ook goed met elkaar weten te communiceren, dan moet het mogelijk zijn het kind centraal te stellen en enorme winst te maken in tijd, efficiency en resultaat.

Irene van Rijsewijk heeft veel ervaring opgedaan op op landelijk bestuurlijk en politiek niveau. Door haar Haagse netwerk kan ze de verbinding te leggen tussen de landelijke beleids­voornemens en de uitwerking ervan in de praktijk. Ze is sterk in een succesvolle aanpak van complexe vraagstukken. Zo was ze projectleider voor het opzetten van het Autismesteunpunt Zuidoost Brabant. Dit centrale loket voor alle vragen i.v.m. autisme dient nu als voorbeeld voor andere regio’s in Nederland.

Irene is  onderwijskundige en heeft diverse publicaties op haar naam staan op het gebied van onderwijsbeleid. Ze bekleedde verschillende bestuurlijke en politieke functies, onder andere als adviseur van de staatssecretaris van Onderwijs en Wetenschappen.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in.


Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


03-10-2018 tot 20-11-2018

Training Lansbrekers voor passend onderwijs zonder thuiszitters

Het samenwerkingsverband 22.01 PO VO organiseert in de maanden oktober en... Lees meer

> volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact