inloggen
zoeken
header

Sparringpartner Sparringpartner

Jannie Lammers

Oog voor uw situatie, maatwerk, gezamenlijk delen van de verantwoordelijkheid, uitdagingen aangaan, dat is waar ik voor sta.

Jannie Lammers is adviseur, trainer, coach en mediator. Zij is al heel lang actief rond de uitdaging om voor iedere leerling goed onderwijs te realiseren. Of dat nu was in de rol van schoolbegeleider, directeur van een onderwijsbegeleidingsdienst, directeur van de Stichting Gewoon Anders, als regioconsulent Weer Samen Naar School, als projectleider passend onderwijs..... Het gaat steeds om kinderen en het onderwijs dat ze nodig hebben.

De wijze waarop Jannie als 'sparring partner' aan het werk gaat kan heel verschillend zijn: helpen de juiste mensen te vinden, gesprekken op gang brengen, workshops of voorlichting geven. Soms bemiddelend, soms prikkelend, net wat nodig is. Werken aan maatwerk voor bijzondere kinderen is toch ook maatwerk?

Contact opnemen

Vul het contactformulier in.


Enquete Gedragswerk

Wij willen uw mening over Gedragswerk graag horen! Doe mee met het evaluatie onderzoek. U helpt ons daar mee. De resultaten worden op deze website gepubliceerd.

> naar de enquete


Agenda


03-10-2018 tot 20-11-2018

Training Lansbrekers voor passend onderwijs zonder thuiszitters

Het samenwerkingsverband 22.01 PO VO organiseert in de maanden oktober en... Lees meer

> volledige agenda
sitemap | disclaimer | colofon | contact